Nieuws
feed

Nieuws feed

Vermoeidheid na kanker. We horen het regelmatig. Als Tegenkracht zijn we blij dat we mensen niet ...alleen voorafgaand en tijdens de behandeling van kanker kunnen ondersteunen. Ook na de behandeling van kanker kunnen wij mensen helpen. Dat doen wij op het gebied van sport, bewegen, voedingsadvies en mentaal welzijn.

Wetenschappelijk onderzoek ondersteunt ons werk. Daarom een oproep om de onderzoekers van de Care4Fatigue studie van het Amsterdam UMC te helpen. Deze studie onderzoekt vermoeidheid na kanker. Ze zijn zoek op zoek naar mensen die kanker hebben gehad en die hieraan mee willen werken door vragenlijsten in te vullen.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.amc.nl/care4fatigue of stuur een mail naar care4fatigue@amsterdamumc.nl

Wil je meer weten of wat wij als Tegenkracht allemaal doen? Kijk dan op onze website www.tegenkracht.nl

#tegenkracht #vitaalbijkanker #vermoeidheidbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Leestip voor de paasdagen: onze maart nieuwsbrief!

Met een mooi artikel over sport en ...leefstijl bij herstel van kanker met onze voorzitter Peter Smeets. We vertellen je meer over hoe krachttraining helpt tegen bijwerkingen van hormoontherapie bij prostaatkanker en over prehabilitatie bij darmkanker. Anouk heeft uitgezaaide borstkanker en vertelt hoe belangrijk sporten en blijven bewegen voor haar is. En een update over onze komende evenementen Zeven voor Leven en City Swim Zwolle.

Lees je mee? https://tegenkracht.nl/over-sport-en-leefstijl-bij-herstel-van-kanker-en-ander-nieuws/

We wensen je mooie paasdagen!

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport #zevenvoorleven #cityswim #zwolle

Team Tegenkracht zoekt versterking! Sluit jij je aan bij Nick, Sebastiaan, Marieke, John, Kees en ...Matijs?

Op 2 juni kun je al fietsend of wandelend meedoen met Zeven voor Leven in de prachtige omgeving van Berg en Dal. Dat kan individueel, met je eigen vrienden of familie, of in het team van Tegenkracht zelf. Meer informatie en inschrijven kan via www.zevenvoorleven.nl of stuur een mail naar info@tegenkracht.nl als je meer wilt weten over meedoen in Team Tegenkracht.

Goed om te weten: je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Zoveel mogelijk rondjes fietsen of gezellig meefietsen met de familietoertocht. Of wandelend door het heuvelachtige landschap.

Ga de sportieve uitdaging aan en help met het inzamelen van geld waarmee je stichting Tegenkracht en stichting Kanker Zien kunt sponsoren. Stichting Tegenkracht kan met dat geld weer mensen met kanker helpen om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel. Dat doen we met ons Vitaliteitsplan op maat. Help jij ons helpen!

#voorwiefietsjij #voorwiewandeljij #tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport Zeven voor Leven

Hoe fitter erin, hoe fitter eruit!

Dat is het motto van Fit4Surgery, een prehabilitatie ...programma voor darmkankerpatiënten waarin wij als stichting Tegenkracht samenwerken met het UMC Utrecht. Inmiddels hebben we meer dan 100 patiënten geholpen en daar zijn we best trots op.

Fit4Surgery is een programma voor mensen die een (zware) operatie ondergaan. Doel is om o.a. de conditie te verbeteren, zodat iemand beter bestand is tegen de operatie. Onderzoeksresultaten laten zien dat er minder complicaties optreden, er een kortere opnameduur is en een sneller herstel. Het programma bestaat o.a. uit fysieke trainingen.

En dat is waar Tegenkracht een bemiddelende rol speelt. Elke vrijdagmiddag worden een aantal mensen met een trainingsschema doorverwezen naar Tegenkracht. Onze coördinatoren gaan vervolgens aan de slag om deze mensen in hun eigen buurt onder te brengen bij een eerstelijns fysiotherapeut. Zo kun je meteen in de week na aanmelding aan de slag.

Naast dat wij dus zelf kankerpatiënten vitaliteitsprogramma’s op maat aanbieden, werken wij dus ook regelmatig samen. Wil je meer weten? Neem een kijkje op onze website www.tegenkracht.nl en neem contact met ons op!

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Nog 100 dagen en al 100 aanmeldingen voor City Swim Zwolle. Kom je ook?

City Swim Zwolle ...is een unieke zwemtocht door de grachten van Zwolle. Meedoen kan individueel of in teamverband. Dit laatste betekent in een team van 3 zwemmers. Elke zwemmer neemt dan een deel van het parcours van ongeveer 900 meter voor zijn of haar rekening.

Start en finish is van de CitySwimZwolle is het Rodetorenplein, ook wel bekend als het jaarlijkse stadsstrand van Zwolle is. Naast de gezellige sfeer en een unieke zwemtocht door de mooiste gracht van Nederland ga je ook een mooie sportieve uitdaging aan en halen we geld op voor Stichting Tegenkracht.

Wij helpen met dat geld weer mensen met kanker om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel. Dat doen we met ons Vitaliteitsplan op maat en met persoonlijke begeleiding door onze coördinatoren. Ontmoet ons tijdens City Swim Zwolle!

Heb je interesse? Schrijf je in op de website van www.tegenkracht.nl/cityswimzwolle/. Help ons helpen!

#voorwiezwemjij #tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Fiets of wandel mee met Team Tegenkracht op zondag 2 juni tijdens Zeven voor Leven in de prachtige ...omgeving van Berg en Dal.

Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Zoveel mogelijk rondjes fietsen of gezellig meefietsen met de familietoertocht. Of wandelend door het heuvelachtige landschap. We hebben nog plek in ons team.

Ga de sportieve uitdaging aan en help met het inzamelen van geld waarmee je stichting Tegenkracht en stichting Kanker Zien kunt sponsoren. Stichting Tegenkracht kan met dat geld weer mensen met kanker helpen om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel. Dat doen we met ons Vitaliteitsplan op maat.

Heb je interesse? Mail info@tegenkracht.nl of schrijf je in op de website van @zevenvoorleven. Sponsoren doe je ook via de website. Help ons helpen!

#voorwiefietsjij #voorwiewandeljij #tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

‘Onze boodschap is dat sport, gecombineerd met een gezonde leefstijl het herstel van ...kankerpatiënten kan bevorderen.’

Een mooi artikel in het blad Puur & Persoonlijk met onze voorzitter Peter Smeets waarom dit zo belangrijk is. Ook leuk om te lezen is het verhaal achter onze oprichting in 2006. Ons doel toen is nog steeds ons doel nu: met sport en een gezonde leefstijl het herstel van kankerpatiënten bevorderen.

Lees hier het hele artikel over Stichting Tegenkracht in Puur & Persoonlijk: https://tegenkracht.nl/sport-en-leefstijl-bij-het-herstel-van-kanker/

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Onderzoek van Lisanne Houben, arts-onderzoeker, heeft aangetoond dat krachttraining helpt om de ...nadelige effecten van hormoontherapie bij prostaatkanker te bestrijden. Zij promoveerde onlangs op dit onderzoek dat ze uitvoerde bij het Maastricht UMC+ en onderzoeksinstituut NUTRIM in samenwerking met het IKNL (Integraal Kankercentrum Nederland).

Hormoontherapie is een effectieve behandeling voor prostaatkanker, maar leidt ook tot negatieve bijwerkingen, zoals een toename van vetmassa, en afname van spiermassa, -kracht en uithoudingsvermogen. Uit haar onderzoek bleek dat de groep die trainde minder aankwam in vetmassa terwijl ze juist spiermassa wonnen. Het hele artikel lees je hier: https://tegenkracht.nl/krachttraining-bij-prostaatkanker/

Het belang van beweegprogramma’s wordt steeds vaker wetenschappelijk onderbouwd. Iets wat we bij Tegenkracht alleen maar kunnen toejuichen. Wij weten door onze ervaring met meer dan 4.000 deelnemers dat door gericht te werken aan je fitheid, mentaal welzijn en voeding je oncologische behandelingen als chemo, bestralingen, hormoontherapie en operatie beter aan kunt. Je herstelt sneller en je hebt een betere kwaliteit van leven. Ook de re-integratie in de werkomgeving gaat beter. Je voelt je sterker.

Heb jij net een diagnose gehad, zit je in een behandeltraject of ben je herstellende en wil je meer weten over onze begeleiding op maat? Lees hier verder: https://tegenkracht.nl/ik-ben-patient/

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Wil jij ook op de hoogte blijven van het laatste rondom Tegenkracht? Meld je dan nu aan voor onze ...nieuwsbrief.

Naast het laatste nieuws delen we interessante podcast en artikelen met je. We vertellen je ook graag meer over evenementen waar je Tegenkracht kunt tegenkomen of waarmee je Tegenkracht kunt sponsoren. Krijg een indruk in onze laatste nieuwsbrief: https://bit.ly/nieuwsbrief-februari-2024

Mogen we jou ook op de hoogte houden? Aanmelden voor de nieuwsbrief doe je hier: https://tegenkracht.nl/aanmelden-nieuwsbrief/

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport

Vraagje, zo op en rond Wereldkankerdag, houd je van fietsen, wandelen of zwemmen?

Dan ...hebben we een paar mooie sportieve uitdagingen voor je waarmee je stichting Tegenkracht kunt sponsoren. Wij kunnen met dat geld weer mensen met kanker helpen om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel met ons Vitaliteitsplan op maat.

Op 2 juni kun je al fietsend of wandelend meedoen met Zeven voor Leven in de prachtige omgeving van Berg en Dal. Je kunt het zo uitdagend maken als je zelf wilt. Zoveel mogelijk rondjes fietsen of gezellig meefietsen met de familietoertocht. Of wandelend door het heuvelachtige landschap. Meer informatie en inschrijven: www.zevenvoorleven.nl

Ben je een zwemmer? Kom zaterdag 22 juni naar City Swim Zwolle en doe mee met een zwemtocht van 2,7 kilometer door de mooiste gracht van Nederland. Meedoen kan individueel of in teamverband. Je neemt dan met 3 zwemmers deel en zwemt ieder ongeveer 900 meter. Meer informatie en inschrijven: www.tegenkracht.nl/cityswimzwolle

#voorwiefietsjij #voorwiewandeljij #voorwiezwemjij #tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport #zwolle @zevenvoorleven

In het kader van Wereldkankerdag organiseerden de St. Jansziekenhuizen in Harderwijk en Lelystad ...een informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten. Diverse organisaties en stichtingen namen deel aan deze zorgmarkt. Ook Tegenkracht was op beide locatie aanwezig, de coördinatoren Maartje en Marjolein reisden af naar Lelystad, Matijs en voorzitter Peter waren in Harderwijk.

Het werd een intensieve dag met behoorlijk veel belangstelling van de kant van patiënten, zorgverleners, waaronder oncologieverpleegkundigen. Vanuit Tegenkracht een dag waarop we weer velen hebben kunnen vertellen over wat Tegenkracht kan betekenen, en kennis hebben kunnen maken met ‘collega’ hulpverleners.

Tegenkracht helpt mensen met kanker met een vitaliteitsplan op maat om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel. Wil jij kennismaken met wat wij allemaal doen? Ga naar www.tegenkracht.nl of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder!

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport @harderwijkstjansdal @lelystadstjansdal @stjansdal

Politieagent Kees van der Spek vertelt hoe hij samen met Tegenkracht zijn behandeling van kanker en... het herstelproces daarna aanging. Dat doet hij in een podcast serie waarbinnen een aantal stellingen zijn besproken. Host is Rolf Waltenberg Donkel en Peter Smeets van Stichting Tegenkracht is zijn gesprekpartner.

Een bijzonder gesprek over hoe vitaliteit ervoor zorgt dat je sterker door kanker komt. Dat is meer dan alleen fysiek. Het gaat ook over voeding en geestelijk welzijn. Het gesprek gaat ook over hoe je samen sterk staat. Want kanker heb je niet alleen. Ook de mensen om je heen spelen een belangrijke rol. En als werkgever kun je mensen helpen om goed en vitaal mogelijk door de behandeling van kanker heen te komen. Aandacht geven aan leefstijlaspecten is heel belangrijk voor kankerpatiënten en bewegen is daarin een belangrijk onderdeel.

Luister mee via onze website? https://tegenkracht.nl/podcast-met-peter-smeets-en-kees-van-der-spek-over-vitaliteit-bij-kanker/

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport #ontwdenv #politie #veiligheid #inspireren #ontwikkelingen #werkenbijdefensie #bijdepolitie #kwf #ad6 #podcast #podcastnl #IBMinnovationstudio #spotify @ontwdenv

Schildklierkanker krijgen, midden in je herstelproces zitten en 14 januari meedoen met de halve ...marathon van Egmond. De 49-jarige Bert Peters doet het. Mede dankzij de hulp die Tegenkracht kon bieden.

Bert was door zijn behandelingen flink afgezwakt maar wilde toch graag zijn liefde voor het rennen weer oppakken. Tegenkracht coördinator Matijs koppelde Bert aan een fysiotherapeut en sportarts die samen met hem kijken naar de mogelijkheden en haalbaarheid van zijn plan. Hij is inmiddels hard aan het trainen.

Ook had Bert diverse hulpvragen. Die zijn beantwoord door onze helpdesk specialisten. Mensen die vanuit hun eigen expertise en motivatie klaarstaan voor vragen over sport, beweging, revalidatie, medicatie en voeding. Al onze deelnemers, begeleiders en fysiotherapeuten kunnen van deze vraagbaak gebruik maken.

We wensen Bert heel veel succes met zijn halve marathon van Egmond op zondag 14 januari 2024!

NH Nieuws schreef een mooi artikel over de deelname van Bert aan de halve marathon van Egmond. Die lees je hier: https://tegenkracht.nl/met-schildklierkanker-meedoen-aan-de-halve-marathon-van-egmond/

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport #nnegmondhalvemarathon #ehm24 @nhnieuws @nnegmondhalvemarathon

Wauw, 4000 euro voor stichting Tegenkracht. Opgehaald door supersporter Sebastiaan Horn, die zich ...al jaren inzet voor goede doelen en sinds 2023 zelf de diagnose bijnierschorskanker heeft.

Sebastiaan wilde verantwoord blijven sporten en is zo bij Tegenkracht terecht gekomen. Onze coördinatoren hebben hem gekoppeld aan een oncologie fysiotherapeut en in contact gebracht met een sportarts voor sportmedisch onderzoek.

Sebastiaan heeft in 2023 met diverse acties 4000 euro opgehaald voor Tegenkracht. Op de foto zie je hem de cheque overhandigen aan Els van Dam, secretaris bij ons bestuur, en Matijs Jansen, coördinator bij Tegenkracht.

Dank je wel Sebastiaan! Door jouw bijdrage kunnen wij nog meer mensen helpen om zo vitaal mogelijk te blijven voor, tijdens en na hun behandeling van kanker. Dat doen wij met onze programma’s op maat qua sport, bewegen, voeding en mentaal welzijn. We zijn er graag. Voor iedereen, dus ook voor werkgevers die werknemers met kanker willen helpen.

Denk jij nu ‘ik wil wel meer weten over hoe ik zo fit mogelijk mijn kankerbehandeling kan doorstaan’ of ben je een werkgever die werknemers met kanker wil helpen? Of wil je ook doneren? Ga naar www.tegenkracht.nl en neem vooral contact met ons op als je vragen hebt.

#tegenkracht #vitaalbijkanker #kanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport
@sebastiaanhornfoundation @sebastiaan.horn

Met het team van Tegenkracht kijken we terug op een mooi jaar. Waarom?

We hebben hier weer... heel veel mensen mogen helpen om de behandeling van kanker beter te doorstaan. Dat doen we met leefstijlprogramma’s op maat op het gebied van sport en bewegen, voeding en mentaal welzijn. We hebben zelfs onze 4.000ste deelnemer mogen verwelkomen.

Zonder jullie was dit allemaal niet mogelijk geweest. Daarom ook jullie bedankt:

🙏 Bedankt deelnemers, voor jullie vertrouwen, de prettige samenwerking en jullie waardering voor wat wij doen.

🙏 Bedankt werkgevers, wat fijn dat jullie werknemers met kanker willen ondersteunen om zo goed mogelijk door hun behandeling te komen. We zijn trots dat we met onze maatwerkprogramma’s zo kunnen helpen. De impact van kanker is groot, ook voor jullie als werknemer en de collega’s.

🙏 Bedankt sportartsen, bedrijfsartsen, sportbegeleiders, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, sportfaciliteiten, diëtisten, psychologen, oncologieverpleegkundigen en al die andere mensen en bedrijven. Bedankt voor de prettige samenwerking en jullie inzet. Jullie maken het mogelijk dat wij, met zijn allen, mensen met kanker een betere kwaliteit van leven geven tijdens hun behandeling.

We hopen samen met jullie volgend jaar weer heel mensen met kanker te mogen helpen. Voor nu wensen we jullie allemaal hele mooie feestdagen en een vitaal 2024.

Met sportieve groet van het gehele team van Tegenkracht,

Matijs, Maartje, Marjolein, Peter, Els, Marcel, Jeroen, Ingrid, Sietske en Anouk

P.S. Wil je ons team wat uitgebreider ontmoeten? Of meer weten over wat wij allemaal doen? Ga naar www.tegenkracht.nl

#tegenkracht #vitaalbijkanker #voeding #bewegen #mentaalwelzijn #sport #opnaar2024

En nog zo'n fantastische actie voor #tegenkracht !
Erica, deelnemer aan het sportplan ...Tegenkracht, vertrekt morgen naar Zweden om daar de Kebnekaise te beklimmen.
Heel veel sterkte en succes Erika, we wensen je een fantastisch avontuur toe en zijn er #trots op dat je op deze manier geld wilt inzamelen voor Tegenkracht, Stichting #kanker en #sport .
Draag je deze stoere actie een warm hart toe en wil je "Expeditie Kebnekaise" sponsoren? Dat kan via

https://www.pifworld.com/.../dDJAUiIWaP8/erica-frakking

Met het lopen van de Vierdaagse gaat stappen voor Tegenkracht (Team vrouwenpower) geld ophalen voor... Tegenkracht, Stichting kanker en sport. Zij bieden sport- en beweegprogramma’s aan, voorafgaand, tijdens en/of na de behandeling van kanker. Ze zijn volledig afhankelijk van donateurs en giften!

#stappenvoortegenkracht #tegenkracht #vierdaagse #vierdaagsenijmegen #kanker #kankerenbewegen #leukeactie

https://www.facebook.com/profile.php?id=100090572618584

Het zou fantastisch zijn als jij ons ook wil steunen. Dat kan via https://www.devierdaagsesponsorloop.nl/teams/vrouwenpower.

wat een super mooi initiatief van sevenstarsnl @sevenstarsnl om de halve marathon te gaan lopen ...voor @stichtingtegenkracht. Kanjers om die afstand te trainen en uiteindelijk te lopen. Ga jij ze aanmoedigen? En natuurlijk doneren, zodat iedereen met #kanker Kan blijven bewegen en zo fit mogelijk de behandelingen kan ingaan, doorstaan en herstellen. #kankerenbewegen #kankerensport #oncology #marathon #halvemarathonzwolle #zwolle #herstel #herstelnakanker

Hebben jullie het al gezien?

Stichting Tegenkracht is als organisatie ruim 15 jaar geleden... ook begonnen met maatwerk sport- en beweegprogramma’s. De slogan, in vaktermen pay-off, die Tegenkracht hanteerde: voor sporten, tegen kanker, voldeed zeer lange tijd.
De laatste jaren zijn wij deelnemers naast sport- en beweegprogramma’s ook gaan helpen op het gebied van voeding en mentale zorg. Deze twee aspecten zijn naast bewegen en sporten belangrijke leefstijl-aspecten die bij kankerpatiënten veel invloed hebben op hun kwaliteit van leven.
‘Voor sporten, tegen kanker’, dekte dus niet meer helemaal de lading. In een gezamenlijke sessie over de positionering van Tegenkracht kwam daar de nieuwe pay off uit:
‘Vitaal bij kanker’
Deze nieuwe claim geeft wat ons betreft exact aan waar Tegenkracht anno 2023 voor staat en wat wij willen bereiken bij onze deelnemers: vitaliteit tijdens en na de behandelperiode.
#vitaalbijkanker #tegenkracht #oncology #oncologie #leefstijl #kanker #bewegen #dietist #psych #ergotherapie #maatwerk #dienstverlening #samen #fitnesstrainer #fitnesstraineroncologie
#oedeemtherapie
#oncologiefysiotherapie

In het kader van Wereldkankerdag 4 februari a.s. organiseert Stichting Tegenkracht samen met Oedeem... Oncologie Fysiotherapie Utrecht (OOFU). De Wereldkankerdag 10-minuten-beweeg-Challenge. Maar wij zijn niet de enige sportlocatie die een actie heeft lopen, op diverse andere plaatsen in Nederland worden er acties georganiseerd.
De aankomende tijd zullen we op onze socials elke dag één van deze acties in de schijnwerpers zetten.
Vandaag is dat Kr8 in Horst. Op woensdag 1 en donderdag 2 februari delen zij een bloem uit aan alle patiënten die bij hun in de praktijk komen voor fysiotherapeutische begeleiding bij of na kanker.
Dit doet Kr8 in samenwerking met de lokale bloemist: PLUS Bloem & Zo.
#kr8horst #PLUSbloem&Zo
Meer informatie over de challenge, aanmelden om mee te doen én de overige acties vind je op www.tegenkracht.nl/wereldkankerdag

In het kader van Wereldkankerdag 4 februari a.s. organiseert Stichting Tegenkracht samen met Oedeem... Oncologie Fysiotherapie Utrecht (OOFU). De Wereldkankerdag 10-minuten-beweeg-Challenge. Maar wij zijn niet de enige sportlocatie die een actie heeft lopen, op diverse andere plaatsen in Nederland worden er acties georganiseerd.
De aankomende tijd zullen we op onze socials elke dag één van deze acties in de schijnwerpers zetten.
En deze keer is dat de actie van Goedzorg fysiotherapie in Genemuiden! Ook zij sluiten zich aan bij de Wereldkankerdag 10-minuten-beweeg-Challenge en bieden op 2 februari de mogelijkheid om hier aan deel te nemen. #goedzorgfysiotherapie
Meer informatie over de challenge, aanmelden om mee te doen én de overige acties vind je op www.tegenkracht.nl/wereldkankerdag

In het kader van Wereldkankerdag 4 februari a.s. organiseert Stichting Tegenkracht samen met Oedeem... Oncologie Fysiotherapie Utrecht (OOFU). De Wereldkankerdag 10-minuten-beweeg-Challenge. Maar wij zijn niet de enige sportlocatie die een actie heeft lopen, op diverse andere plaatsen in Nederland worden er acties georganiseerd.
De aankomende tijd zullen we op onze socials elke dag één van deze acties in de schijnwerpers zetten.

Ook Fysiomobilae Fysiotherapie Zwolle heeft aandacht voor Wereldkankerdag. Op diverse locaties in Zwolle organiseren zij De Wereldkankerdag 10-minuten-beweeg-Challenge. Ze vragen oncologiepatiënten die bij hen in training zijn, om eerst een inschatting te maken hoeveel meter zij kunnen bewegen in 10 minuten, en dan aan de slag! #fysiomobilae #wereldkankerdag

Meer informatie over de challenge, aanmelden om mee te doen én de overige acties vind je op www.tegenkracht.nl/wereldkankerdag