ZO HELPT U ONS!

Life style begeleiding op maat kost geld. Daarom hebben wij uw hulp hard nodig! Help ons, alle kleine beetjes helpen!

Ik wil donateur worden

Met structurele giften zijn onze deelnemers verzekerd van een goede basis. Je draagt op structurele manier bij aan het bestaan van Tegenkracht. Je helpt kankerpatiënten aan een beter bestaan. Een belangrijke meerwaarde.
De voordelen van donateur zijn:

  • We zijn ANBI geregistreerd (ANBI RSIN 815043193), donaties zijn aftrekbaar van de belasting
  • Je helpt de kankerpatiënt van nu
  • Je bent altijd als eerste op de hoogte van acties
  • Je ontvangt onze digitale nieuwsbrieven
  • Je ontvangt speciale uitnodigingen voor evenementen

Ik wil een donatie doen

Met de donaties die Tegenkracht ontvangt kunnen weer meer kankerpatiënten geholpen worden aan een sportplan op maat. Elke euro draagt bij om kankerpatiënten fysiek en mentaal sterker de behandelperiode door te laten komen en ervan te kunnen herstellen.

Ik wil legateren

Een legaat is een schenking die pas vrijkomt na het overlijden van de gulle gever. Een legaat maakt u altijd bij testament. Door een legaat in uw testament (of codicil) op te nemen weet u zeker dat uw geldbedrag of goederen terecht komen bij de persoon of instantie van uw keuze. Het grote voordeel van een legaat is dan ook dat uw wensen duidelijk op papier staan en discussies over de erfenis worden voorkomen. In het testament kan een legaat in de vorm van een geldbedrag worden nagelaten aan een goed doel.

Start een actie

Je wilt met je werk of een vriendengroep in woord en daad uitdragen dat Tegenkracht goed werk doet. Jouw actie helpt anderen die het hard nodig hebben. Sluit aan of vertel ons over jouw eigen actie. Samen maken we er een succes van. Zie hieronder een aantal mooie voorbeelden en kom ook in actie!

Vrijwilliger worden

Tegenkracht heeft met regelmaat vrijwilligers nodig om deze in te zetten bij evenementen. We staan regelmatig op informatiemarkten en sportevenementen waar we ook zeker wat vrijwillige handjes kunnen gebruiken. Als je zelf ideeën hebt om iets te kunnen betekenen voor Tegenkracht, dan bespreken we dat graag. Dus wil jij ook wat voor Tegenkracht betekenen, neem dan contact met ons op, of stuur een email naar
info@tegenkracht.nl

Inspirerende acties

De City Swim Zwolle

Wat begon als een geintje, een paar keer met een groep triatleten en zwemmers ‘wild’ de gracht doorzwemmen, werd uiteindelijk een georganiseerd evenement. Begin 2015 is er zelfs een stichting opgericht om het event te organiseren. Stichting City Swim Zwolle.

De organisatie heeft als doel jaarlijks een ludiek zwemevenement in de Zwolse grachten te organiseren en daarbij zoveel mogelijk geld op te halen voor stichting Tegenkracht.

De City Swim Zwolle is een zwemtocht van ruim 2,7 km door de mooiste grachten van Nederland. Het is mogelijk om de afstand in een estafetteteam af te leggen. Jaarlijks wordt er circa 15.000 euro opgehaald voor Tegenkracht.

www.tegenkracht.nl/cityswimzwolle

MIJOU blijmakers

MIJOU blijmakers is een initiatief van JADOE geschenkenmakers. JADOE heeft decennia ervaring met het selecteren en organiseren van alles rond geschenken of cadeaus bij een speciale aanleiding, zoals Kerst. JADOE geschenkenmakers zoekt een geschenk dat uw verhaal vertelt. Dat blijven we doen. Maar daarnaast hebben we ook MIJOU blijmakers. Omdat geven soms leuker is dan krijgen

Wensen rond (kerst)geschenken veranderen. De medewerker kiest liever zelf, zodat hij/zij iets krijgt wat gewenst is, iets waar hij/zij oprecht blij van wordt. Om dat mogelijk te maken ontwikkelden we MIJOU: van mij, voor jou. Een passend geschenk, zelf gekozen en uit de directe omgeving.

MIJOU geeft medewerkers ook de gelegenheid om te geven. Aan vooraf zorgvuldig geselecteerde goede doelen. Zodat je zeker weet dat alles goed terecht komt. Medewerkers kiezen hoeveel ze geven, tussen niks en alles. Als ze er maar blij van worden. Tegenkracht is één van die goede doelen. Jaarlijks levert dat een geweldig bedrag op.

www.mijou.nl

Vrijwilliger worden

Tegenkracht heeft met regelmaat vrijwilligers nodig om deze in te zetten bij evenementen die we zelf organiseren of voor evenementen die voor Tegenkracht georganiseerd worden. Bijvoorbeeld bij de jaarlijks terugkerende City Swim Zwolle. We staan regelmatig op informatiemarkten en sportevenementen waar we ook zeker wat vrijwillige handjes kunnen gebruiken. Als je zelf ideeën hebt om iets te kunnen betekenen voor Tegenkracht, dan bespreken we dat graag. Dus wil jij ook wat voor Tegenkracht betekenen, neem dan contact met ons op, of stuur een email naar info@tegenkracht.nl