Fiets met ons mee op 28 mei

Ga samen met ons op zondag 28 mei 2023 de sportieve uitdaging aan. Bedwing de pittige beklimmingen in de mooie omgeving van Berg en Dal tijdens het evenement Zeven voor Leven. Fiets mee en haal zoveel mogelijk geld op voor het goede doel.

Zeven voor Leven en Tegenkracht
Dit jaar hebben Zeven voor Leven en stichting Tegenkracht elkaar gevonden.  Samen hebben we de ambitie om dit jaar van Zeven voor Leven een fantastische editie te maken. We willen met zoveel mogelijk deelnemers, zoveel mogelijk geld ophalen om daarmee zoveel mogelijk kankerpatiënten te kunnen helpen.

Kanker Zien
De opbrengsten van Zeven voor Leven komen vanaf de oprichting van het evenement ten goede aan Stichting Kanker Zien. Kanker Zien heeft als doel om initiatieven te ondersteunen die zich inzetten kanker eerder te diagnosticeren en gerichter te behandelen. Stichting Tegenkracht en het Oncologiefonds van het Radboud Universitair Medisch Centrum zijn twee van de initiatieven voor dit jaar.

Team Tegenkracht
We nodigen en dagen jou uit om samen met ons deze editie onvergetelijk te maken. Fiets met ons mee in het Team Tegenkracht. Je kan je uiteraard als deelnemer meefietsen, maar uiteraard ook komen aanmoedigen en er zijn deze dag veel vrijwilligerstaken. Voel jij je aangesproken? Meld je dan bij ons aan via info@tegenkracht.nl en we maken er samen een mooie, sportieve en waardevolle dag van.

Meer informatie over het evenement vind je ook op www.zevenvoorleven.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven + negen =