ERVARINGEN

“Op het werk ben ik op een rustige en effectieve manier aan het re-integreren. Dank voor je snelle en concrete actie aan het begin. Ook je tussentijdse mailtjes zijn een steun.”

Remco, deelnemer

Hoi Matijs,

Hallo Matijs,

Ik wens jou ook fijne dagen! Deze week de laatste sessie met Renée gehad. Samen een schema opgezet dat ik verder privé kan uitvoeren. Feitelijk ben ik nu klaar bij Fysio Holland. Ik vond het traject echt van grote toegevoegde waarde. Zonder de begeleiding zou ik zeker niet zijn waar ik nu ben. Einde van de maand volgen controles bij AMC.

Op het werk ben ik op een rustige en effectieve manier aan het re-integreren. Dank voor je snelle en concrete actie aan het begin. Ook je tussentijdse mailtjes zijn een steun. Als er iets van een exit telefoontje of evaluatie nodig is, ik hoor het graag.

Voor nu mooie dagen,

vriendelijke groet!

Remco

“Even een kort mooi bericht over Chiel. Hij heeft zijn eindexamen VWO gehaald en daar mee een geweldige en ongelofelijke prestatie neergezet. ”
Lees meer
“Ik ben blij met de trainingen bij Eveline. Het geeft me kracht, afleiding en vertrouwen. Vind het ook regelmatig confronterend. ”
Lees meer
“Het gaat rommelig en ik heb gemengde gevoelens. De bedrijfsarts acht mij in staat om (uiteindelijk volop) te werken, terwijl ik aangegeven heb mijn energie voor herstel en privé te
Abe
Lees meer
“Ik kan alleen maar dankbaar zijn en de complimenten overbrengen. Ik zit nu in week 4 van de 5 weken behandeling. Nog 8 x bestralen en chemo en dan heb
Lees meer
“Marianne en ik gaan nu 2 x in de week spinnen en nog eens 1 a 2 x in doen we aan krachttraining. Ik voel dat m'n conditie een enorme
Lees meer
“Helaas gaat mijn fysieke herstel niet gelijk op met wat mijn hoofd allemaal zou willen. Het zwemmen en sporten is goed te combineren. Het voelt goed om bezig te zijn!”
Lees meer