ERVARINGEN

“Het gaat rommelig en ik heb gemengde gevoelens. De bedrijfsarts acht mij in staat om (uiteindelijk volop) te werken, terwijl ik aangegeven heb mijn energie voor herstel en privé te willen gebruiken. Medisch kan ik dit niet bestrijden.”

Abe, deelnemer

Hoi Matijs,

Het gaat rommelig en ik heb gemengde gevoelens. De bedrijfsarts acht mij in staat om (uiteindelijk volop) te werken, terwijl ik aangegeven heb mijn energie voor herstel en privé te willen gebruiken. Medisch kan ik dit niet bestrijden. Ik heb uiteraard enige resterende energie.

Mijn nieuwe casemanager (13 maart voor het eerst tel. gesproken) gaat daarin mee en voert de uren geleidelijk op naar volledig. Psychopol en Oncopol tellen niet meer mee in de opbouw.

Momenteel werk ik 2 x 4 uur. Hierna elke week 2 uur erbij tot volledig. Het is afwachten wanneer ik weer omval…. Derhalve gebruik ik de energie die ik nu heb in de werkopbouw en Psychopol. Daarnaast hangen mobiliteitscentrum, UWV en andere zaken aan mijn fiets.

Oncopol moet ik nu laten vallen. Ik geef de voorkeur nu aan de psychische kant, gezien mijn concentratieniveau.Ik ben sinds de kerst niet meer bij de fysio geweest. Zodra het beter gaat met mijn energieniveau ben ik van plan om de fysio weer op te pakken. Dat wordt dan privé.

Afwachten maar…..

Met minder sportieve groet,

Abe

“Even een kort mooi bericht over Chiel. Hij heeft zijn eindexamen VWO gehaald en daar mee een geweldige en ongelofelijke prestatie neergezet. ”
Lees meer
“Ik ben blij met de trainingen bij Eveline. Het geeft me kracht, afleiding en vertrouwen. Vind het ook regelmatig confronterend. ”
Lees meer
“Op het werk ben ik op een rustige en effectieve manier aan het re-integreren. Dank voor je snelle en concrete actie aan het begin. Ook je tussentijdse mailtjes zijn een
Lees meer
“Ik kan alleen maar dankbaar zijn en de complimenten overbrengen. Ik zit nu in week 4 van de 5 weken behandeling. Nog 8 x bestralen en chemo en dan heb
Lees meer
“Marianne en ik gaan nu 2 x in de week spinnen en nog eens 1 a 2 x in doen we aan krachttraining. Ik voel dat m'n conditie een enorme
Lees meer
“Helaas gaat mijn fysieke herstel niet gelijk op met wat mijn hoofd allemaal zou willen. Het zwemmen en sporten is goed te combineren. Het voelt goed om bezig te zijn!”
Lees meer