ERVARINGEN

“Ik kan alleen maar dankbaar zijn en de complimenten overbrengen.
Ik zit nu in week 4 van de 5 weken behandeling. Nog 8 x bestralen en chemo en dan heb ik er 25 opzitten. De tijd vliegt voorbij.”

Joop, deelnemer

Hoi Maartje,

Ik kan alleen maar dankbaar zijn en de complimenten overbrengen.

Ik zit nu in week 4 van de 5 weken behandeling. Nog 8 x bestralen en chemo en dan heb ik er  25 opzitten. De tijd vliegt voorbij.

Marloes van Medifit is geweldig. Ik heb eenmaal stuk gezeten omdat de chemo slecht viel die dag maar zij wist me over dat punt heen te halen. Inmiddels denk ik mede door haar te weten hoe mijn lichaam reageert en dat scheelt veel. Ik zit volop op energie en zoals ik zeg even afkloppen.

Marielle …… van Care4Cancer is langs geweest thuis. Een betrokken vrouw die verstand heeft van zaken. Wat ik daaraan goed vind is dat zij stilstaat niet alleen bij mij maar bij mijn gehele gezin. De klik is er. Het heeft een toegevoegde waarde ze houdt als het ware de vinger aan de pols. De 18e heb ik weer een afspraak en dan zet zij de komende tijd op een rij na de behandeling. Goed denk ik om orde te scheppen in mijn hoofd.

Ik heb afgelopen weekend de eenheidsleiding geïnformeerd mbt de voortgang en de toegevoegde waarde van Tegenkracht / Oncopol vanuit onze organisatie.

Tot zover, groet, Joop

“Even een kort mooi bericht over Chiel. Hij heeft zijn eindexamen VWO gehaald en daar mee een geweldige en ongelofelijke prestatie neergezet. ”
Lees meer
“Ik ben blij met de trainingen bij Eveline. Het geeft me kracht, afleiding en vertrouwen. Vind het ook regelmatig confronterend. ”
Lees meer
“Op het werk ben ik op een rustige en effectieve manier aan het re-integreren. Dank voor je snelle en concrete actie aan het begin. Ook je tussentijdse mailtjes zijn een
Lees meer
“Het gaat rommelig en ik heb gemengde gevoelens. De bedrijfsarts acht mij in staat om (uiteindelijk volop) te werken, terwijl ik aangegeven heb mijn energie voor herstel en privé te
Abe
Lees meer
“Marianne en ik gaan nu 2 x in de week spinnen en nog eens 1 a 2 x in doen we aan krachttraining. Ik voel dat m'n conditie een enorme
Lees meer
“Helaas gaat mijn fysieke herstel niet gelijk op met wat mijn hoofd allemaal zou willen. Het zwemmen en sporten is goed te combineren. Het voelt goed om bezig te zijn!”
Lees meer