ERVARINGEN

“Marianne en ik gaan nu 2 x in de week spinnen en nog eens 1 à 2 x doen we aan krachttraining. Ik voel dat m’n conditie een enorme boost heeft gekregen en nog steeds vooruit gaat. Het sporten is leuk en we ontmoeten er veel mensen.”

Piet, deelnemer

Beste Maartje,

Het programma bij de fysiotherapeut is inderdaad afgelopen. Karin zegt dat er geen behandeldoel meer is.
Marianne en ik gaan nu 2 x in de week spinnen en nog eens 1 à 2 x  doen we aan krachttraining. Ik voel dat m’n conditie een enorme boost heeft gekregen en nog steeds vooruit gaat. Het sporten is leuk en we ontmoeten er veel mensen.

Ik ben blij dat ik via jou en stichting Tegenkracht dat duwtje in de rug heb gekregen om te beginnen aan het beweegprogramma. Ik heb het leven weer opgepakt. Ik voel me weer energiek en heb zin om dingen aan te pakken. Ik had niet gedacht dat het me zo zou helpen.

Bedankt en wellicht tot ziens

Met sportieve groet,
Piet

“Even een kort mooi bericht over Chiel. Hij heeft zijn eindexamen VWO gehaald en daar mee een geweldige en ongelofelijke prestatie neergezet. ”
Lees meer
“Ik ben blij met de trainingen bij Eveline. Het geeft me kracht, afleiding en vertrouwen. Vind het ook regelmatig confronterend. ”
Lees meer
“Op het werk ben ik op een rustige en effectieve manier aan het re-integreren. Dank voor je snelle en concrete actie aan het begin. Ook je tussentijdse mailtjes zijn een
Lees meer
“Het gaat rommelig en ik heb gemengde gevoelens. De bedrijfsarts acht mij in staat om (uiteindelijk volop) te werken, terwijl ik aangegeven heb mijn energie voor herstel en privé te
Abe
Lees meer
“Ik kan alleen maar dankbaar zijn en de complimenten overbrengen. Ik zit nu in week 4 van de 5 weken behandeling. Nog 8 x bestralen en chemo en dan heb
Lees meer
“Helaas gaat mijn fysieke herstel niet gelijk op met wat mijn hoofd allemaal zou willen. Het zwemmen en sporten is goed te combineren. Het voelt goed om bezig te zijn!”
Lees meer