Word Vriend van Cityswim Zwolle

Alweer 10 jaar zwemmen bijna 250 mensen door de mooiste gracht van Nederland tijdens City Swim Zwolle. De eerstvolgende editie is op zaterdag 22 juni 2024. Een geweldig evenement dat we graag blijven organiseren en daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Word voor €100 Vriend van City Swim Zwolle

Voor elke Vriend van City Swim Zwolle reserveren wij plek op het finish spandoek waar alle zwemmers hun welverdiende medaille ontvangen en gefotografeerd kunnen worden. Ook houden we hier onze interviews. Daarnaast besteden we aandacht aan onze Vrienden op onze website, social media en nieuwsbrief.

Met jouw bijdrage kunnen wij het evenement kostendekkend houden en het inschrijfgeld voor de deelnemers zo laag mogelijk. Zo zorgen we samen dat het leukste evenement door de mooiste gracht van Nederland blijft bestaan!

Wil jij Vriend van City Swim Zwolle worden? Neem contact met ons op. We horen graag van je! Stuur een mail naar cityswimzwolle@gmail.com of bel Matijs Jansen op 0648 525 048.

Wil je ons op andere wijze helpen of sponsoren, bijvoorbeeld als hoofdsponsor of wavesponsor? Kijk op tegenkracht.nl/cityswimzwolle voor meer informatie.

Goede doel

Elke deelnemer aan City Swim Zwolle wordt gevraagd om geld in te zamelen voor het goede doel. Jaarlijks levert dat een fantastisch bedrag op. Met jouw hulp steun je dus ook stichting Tegenkracht in haar werk om mensen met kanker voor, tijdens en na hun behandeling te helpen met het vitaliteitsplan op maat.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − zestien =