Nieuwe coördinator Tegenkracht

Tegenkracht heeft een nieuwe coördinator. Marjolein Smits is per 1 december jl. werkzaam bij stichting Tegenkracht. Evenals de andere coördinatoren zal zij de deelnemers aan het Vitaliteitsplan Tegenkracht  begeleiden.

Gerichte ervaring

Marjolein heeft de nodige ervaring: zij werkte  jarenlang als oncologie fysiotherapeut. Juist door deze professionele ervaring weet zij hoe belangrijk bewegen is, maar ook hoe belangrijk goede professionele  ondersteuning is bij kanker.

Breed ondersteunen

In haar nieuwe rol als coördinator zal zij ongetwijfeld  goede ondersteuning kunnen bieden aan de deelnemers en ze op weg te helpen met maatwerkprogramma op het gebied van sport en bewegen, voeding en mentale  welzijn. “Wat ik heel mooi vind is dat we als Tegenkracht een deelnemer breed kunnen ondersteunen, want dat is voor de mensen ontzettend belangrijk”, aldus Marjolein.

Marjolein woont in Bergambacht (Groene Hart) en in haar vrije tijd speelt ze piano in een band en is een groot liefhebber van taarten bakken! Als het weer het toelaat gaat ze golfsurfen! We wensen Marjolein veel succes!

Marjolein Smits, coördinator vitaliteitsplan bij Tegenkracht

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 − 10 =