Tegenkracht aanwezig op de V&VN Oncologiedagen

Tegenkracht aanwezig op de V&VN Oncologiedagen

 

Van 20 tot 22 november a.s. worden de V&VN Oncologiedagen gehouden in Ede. Samen met The Right Meal en Allerzorg presenteert Tegenkracht zich aan de oncologie verpleegkundigen voor wie deze dagen bedoeld zijn. Een mooi podium omdat oncologie verpleegkundigen veelvuldig contact hebben met kankerpatiënten en juist zij patiënten kunnen wijzen op de mogelijkheden te werken aan fysiek en mentaal welzijn. Precies waar Tegenkracht voor straat.

Beweging, sport, goede voeding en mentale weerbaarheid dragen bij aan het zo goed mogelijk doorstaan van de behandeling tegen kanker. Daarom organiseert Tegenkracht al vanaf 2006 maatwerktrajecten op het gebied van sport en bewegen.  Daar is sinds enkele jaren ook voedingsadvies en psycho-sociale zorg bijgekomen. Het samenwerkingsverband met The Right Meal en Allerzorg spreekt dan ook voor zich.

De V&VN Oncologiedagen voor verpleegkundigen worden sinds 1981 georganiseerd. Het is het grootste gespecialiseerde verpleegkundige congres van Nederland en één van de grootste van Europa. Het congres is inmiddels een begrip en hét evenement waar de oncologie zorgverlener kan netwerken en zich kan bijscholen. www.oncologiedagen.nl/programma-overzicht

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + 13 =