Tegenkracht presenteert nieuw promotiemateriaal

Tegenkracht presenteerde zich nadrukkelijk tijdens de onlangs in Ede georganiseerde oncologiedagen. Met twee nieuwe roll-up banners en nieuw promotiemateriaal wist Tegenkracht de aandacht te wekken van de vele zorgprofessionals die de oncologiedagen bezochten

Uitgebreide dienstverlening

Tegenkracht is bekend om haar maatwerkprogramma’s sport & bewegen. Deze dienstverlening is vorig jaar uitgebreid naar voedingsadviezen en psychosociale hulp. Naast beweging & sport, dragen ook goede voeding en mentale weerbaarheid namelijk veel bij aan het zo goed mogelijk doorstaan van de behandeling tegen kanker.

Nieuwe pay-off
De uitbreiding van deze leefstijlfactoren had consequenties voor onze communicatie. Tegenkracht hanteerde tot vorig jaar de claim: ’Voor sport, tegen kanker.’  Deze pay-off dekte niet meer de lading en er is toen gekozen voor ‘Vitaal bij kanker’ dat weer helemaal aansluit bij onze huidige dienstverlening. Ook inhoudelijk is het materiaal aangepast aan wat Tegenkracht kan bieden.

Aandacht
Na de website van Tegenkracht die begin dit jaar al was vernieuwd, was het de beurt aan het andere promotiemateriaal. Ook dat moest weer ‘in lijn’ gebracht worden. De nieuwe roll-up banners trokken tijdens de oncologiedagen goed de aandacht. Ook voor de nieuwe flyer en de uitgebreide infographic voor de zorgprofessionals was veel belangstelling. Het nieuwe promotiemateriaal is geheel in lijn met de uitstraling van de website.

Wilt u voor uw organisatie foldermateriaal ontvangen? Klik hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 − 4 =