Coördinator Communicatie

Tegenkracht heeft een nieuwe coördinator voor haar communicatie. Ingrid Kroeze is in december 2023 begonnen met haar werkzaamheden bij stichting Tegenkracht. Samen met het bestuur zal Ingrid het mooie werk dat wij bij doen nog beter onder de aandacht brengen zodat we nog meer mensen kunnen helpen.

Gerichte ervaring

Ingrid werkt al jaren in de marketing en communicatie en doet dat graag voor organisaties die er toe doen. Ze weet uit haar eigen omgeving wat een impact kanker kan hebben en vindt de professionele ondersteuning die Tegenkracht kan bieden ontzettend belangrijk.

Ondersteuning

We zijn blij dat Ingrid het zo belangrijk vindt om ons werk te ondersteunen. Zoals ze zelf zegt  “Ik vind het mooi dat Tegenkracht mensen kan helpen om beter door hun behandeling met kanker te komen en ook daarna nog ondersteuning kan bieden. Ik draag daar graag mijn steentje aan bij.”

Ingrid woont in Leusden. Muziek draait ze de hele dag door en ze gaat graag dansen. Je kan haar ook nog tegenkomen op een zeilboot, golfbaan of zwembad. Ook maakt ze prachtige tekeningen en schrijft ze verhalen. We wensen haar veel succes.

Coördinator Communicatie bij Tegenkracht: Ingrid Kroeze

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − veertien =