Zorgmarkt voor kankerpatiënten

In het kader van Wereldkankerdag organiseerden de St. Jansziekenhuizen in Harderwijk en Lelystad een informatiebijeenkomst voor kankerpatiënten. Diverse organisaties en stichtingen namen deel aan deze zorgmarkt. Ook Tegenkracht was op beide locatie aanwezig, de coördinatoren Maartje en Marjolein reisden af naar Lelystad, Matijs en voorzitter Peter waren in Harderwijk.

Het werd een intensieve dag met behoorlijk veel belangstelling van de kant van patiënten, zorgverleners, waaronder oncologieverpleegkundigen. Vanuit Tegenkracht een dag waarop we weer velen hebben kunnen vertellen over wat Tegenkracht kan betekenen, en kennis hebben kunnen maken met ‘collega’ hulpverleners.

Tegenkracht helpt mensen met kanker met een vitaliteitsplan op maat om zo fysiek en mentaal sterk de tijd van behandelingen door komen en sterker te staan in tijden van herstel. Wil jij kennismaken met wat wij allemaal doen? kijk rustig rond op onze website en schroom niet om neem geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 − een =