Podcast met Peter Smeets en Kees van der Spek over vitaliteit bij kanker

Politieagent Kees van der Spek vertelt hoe hij samen met Tegenkracht zijn behandeling van kanker en het herstelproces daarna aanging. Dat doet hij in een podcast serie waarbinnen een aantal stellingen zijn besproken. Host is Rolf Waltenberg Donkel en Peter Smeets van Stichting Tegenkracht is zijn gesprekpartner.

Een bijzonder gesprek over hoe vitaliteit ervoor zorgt dat je sterker door kanker komt. Dat is meer dan alleen fysiek. Het gaat ook over voeding en geestelijk welzijn.

Het gesprek gaat ook over hoe je samen sterk staat. Want kanker heb je niet alleen. Ook de mensen om je heen spelen een belangrijke rol. En als werkgever kun je mensen helpen om goed en vitaal mogelijk door de behandeling van kanker heen te komen.

Aandacht geven aan leefstijlaspecten is heel belangrijk voor kankerpatiënten en bewegen is daarin een belangrijk onderdeel.

De podcasts

> Luister hier naar #41 Vitaliteit zorg ervoor dat je sterker door kanker komt

> Luister hier naar #42 Samen sta je sterk

> Luister hier naar #43 Over 10 jaar is bewegen een belangrijk onderdeel tegen kanker

Ter info: de introductie van Kees en Peter zit in alle podcasts. Luister je meerdere podcasts achter elkaar, dan kun je vanaf 4.36 verder gaan.

Boek Mijn Tegenkracht

In de podcast wordt gesproken over het boek Mijn Tegenkracht waarin patiënten en begeleiders over actieve leefstijlbegeleiding voor, tijdens en na kanker hun verhaal vertellen. >Klik hier als je meer informatie wilt of het boek wilt bestellen.

Podcast met Peter Smeets en Kees van der Spek over hoe je als politieagent omgaat met kanker Boek Mijn Tegenkracht met verhalen van patiënten en begeleiders over actieve leefstijlbegeleiding voor, tijdens en na kanker.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 + zes =