Sebastiaan Horn Foundation overhandigt cheque van 4000 euro aan Tegenkracht

Wauw, 4000 euro voor stichting Tegenkracht. Opgehaald door supersporter Sebastiaan Horn, die zich al jaren inzet voor goede doelen en sinds 2023 zelf de diagnose bijnierschorskanker heeft.

Sebastiaan wilde verantwoord blijven sporten en is zo bij Tegenkracht terecht gekomen. Onze coördinatoren hebben hem gekoppeld aan een oncologie fysiotherapeut en in contact gebracht met een sportarts voor sportmedisch onderzoek.

Sebastiaan heeft in 2023 met diverse acties 4000 euro opgehaald voor Tegenkracht. Op de foto zie je hem de cheque overhandigen aan Els van Dam, secretaris bij ons bestuur, en Matijs Jansen, coördinator bij Tegenkracht.

Dank je wel Sebastiaan! Door jouw bijdrage kunnen wij nog meer mensen helpen om zo vitaal mogelijk te blijven voor, tijdens en na hun behandeling van kanker. Dat doen wij met onze programma’s op maat qua sport, bewegen, voeding en mentaal welzijn. We zijn er graag. Voor iedereen, dus ook voor werkgevers die werknemers met kanker willen helpen.

Denk jij nu ‘ik wil wel meer weten over hoe ik zo fit mogelijk mijn kankerbehandeling kan doorstaan’ of ben je een werkgever die werknemers met kanker wil helpen? Of wil je ook doneren? Kijk rustig rond op onze website en neem vooral contact met ons op als je vragen hebt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =